Karrebæksminde

Her er Sydsjællands bedste badestrand. Den fine sandbund og børnevenlige dybde gør stranden til et familievenligt opholdssted, når der er vejr til dejlige stranddage. Karresbæksminde er også en hyggelig fiskerby, hvor du kan nyde en gåtur eller eller slå dig ned i en af stedets dejlige restauranter eller hyggelige caféer.

Rokokoslottet Gavnø Slot ligger på den lille ø Gavnø syd for Næstved. Selvom slottet er beboet af Reedtz-Thott-slægten, er en stor del af slottet for offentligheden. Det er derfor muligt at se nordens største privatejede malerisamling, et par af de smukke værelser, spisestuen samt klosterkirken.

I slottes park er der naturlegepladsen Sørøverland, sommerfuglehus og café. For dukkeglade piger må det desuden være en drøm at besøge det lille hus "Skjærsommer", som er et legehus bygget i 1846 til baronesse Julie Reedtz-Thott. Her udstilles en dukkesamling på over 3.000 dukker. Er du mere til vild leg er der forhindrings- og svævebane højt oppe i trætoppene. 

Gavnø Slotsbryggeri hører til lige uden for parken, i en af de gamle avlsbygninger fra 1800-tallet. Her kan du naturligvis smage den dejlige slotsbryg og købe forsyninger med hjem.

Se reklamevideo

Kanotur på Susåen

Sjællands mest vandrige åsystem Susåen indbyder til aktiv ferie i en kano. Der er fire kanoudlejere i området, så der er mange muligheder for både at tage en længere tur med overnatning undervejs eller bare et par timer på bølgen blå.

BonBon-Land

I BonBon-Land er der masser af sjove forlystelser for hele familien. Der betales ved indgangen og så er der ellers fri leg. Her hedder de vilde forlystelser Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten og Cobratårnet. Er du knap så vild kan du prøve Viktor Vandorm, Hundeprutte-rutsjebanen og Bæverrafting.

De helt små børn skal ikke snydes for sus i maven, så for dem er der både Sprutten, Hestepærerne, Ormen - og mange andre forlystelser og sjove legepladser. For vandhundene er der en 550m2 I vandborg, 10 rutsjebaner og 3 kæmpe tønder vand, der tømmes udover gæsterne med jævne mellemrum, så man kan aldrig vide, vhornår det bliver én selv, der rammes.

Næstved Legeland

Stort indendørs legeland for børn i alle aldre. 

Næstved Automobil Museum

3000 m2 fyldt med biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly. 40 små forretninger og værksteder fra 50´erne. Museet har også en hyggelig café, hvor der både serveres kolde og lune anretninger, frokostplatter og frokostbuffet.

Camp Adventure

Med i alt 5800m trætopbane og ni forskellige baner er der udfordringer til alle - uanset alder og mod. Her bydes på store naturoplevelser, sus i maven og adrenalin i blodet. Som de eneste i Danmark benytter Camp Adventure det bedste sikkerhedssystem på markedet, og alle materialer er godkendt af myndighederne. En dag på Camp Adventure er en sjov, spændende og tryg dag.

Rønnebæksholm

Kulturhus med forskellige arrangementer, kunstudstillinger, koncerter og teater - både inden- og udendørs. 

Nyd en sejltur med M/S Friheden over det lave farvand Mellemgrundet, hvor kun få skibe kan sejle.