Hotel Vinhuset er et funktionelt hotel, som oser af atmosfære i sine historiske rammer. Hotel Vinhuset har nemlig været byens hotel siden 1778. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500-tallet.

Bygningen danner ramme om en fantastisk historie om vinhandleren Hanstenn, der i 1752 forhørte sig hos kongen, om hans ældste datter Maren, måtte overtage priviligiet til at drive kro, når han afgik ved døden. Det måtte hun åbenbart, for i 1754 fortsatte Maren sin fars vinhandel, og gården bliver herefter navngivet Vinhuset.

Hotel Vinhuset er lige velegnet som et godt overnatningssted, samt et godt mødested for møder og privatselskaber op til 120 personer. 

Hotellet har store rummelige værelser, der om sommeren er indrettet til familieværelser. I kælderen under de buede hvælvinger med den dejlige atmosfære ligger hotellets unikke restaurant "Vinhuskælderen".

Alle 56 værelser gennemgik en omfattende renovering med respekt for det gamle hus i 2006. Værelserne er smagfuldt indrettet á la 1930-ernes "art deco" - stil. Udstyret med 20" fladskærm, kabel-tv og trådløst internet, og med eget bad og toilet. Stil og faciliteter er samme standard på alle værelser men indretningen er individuelt på hvert værelse.

Hotel Vinhuset i Næstved tilbyder oplevelser af høj kvalitet, hvad enten der er tale om konferencer, forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med. Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever.

Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for Danske Hotellers mange kokkeelever.

På Hotel Vinhuset og i Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Vi bestræber os meget på at give dig rigtig gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til rådighed, hvis der opstår behov under dit ophold.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi håber, at du som vores gæst, får en rigtig god oplevelse under besøget.