Holmegaard Outdoor

Afstand: 7.67 Km

 | 70 70 12 36 |  museerne@museerne.dk |  Hjemmeside | 
På Holmegaard Outdoor er der et væld af forskellige aktiviteter. Slå dig løs og gå på opdagelse i det historiske Holmegaard Værk og Holmegaard Mose, tag på jagt efter tidsrejsende stenalderdyr i spillet 'Beast Hunt' eller oplev den 12 meter høje kunstintallation 'Modtager' 

På kanten af Holmegaard Værk ligger den idylliske glasby og den naturskønne Holmegaard Mose. Begge gemmer de på et væld af historier og fortællinger om alt fra tidligere tiders bosættelser til myter om mosevæsner, arkæologiske fund, tørvudvinding og meget mere.

Podcastruter

Holmegaard Outdoor tilbyder fem forskellige, fascinerende podcastruter, hvor kultur, natur og historie smelter sammen for at give dig en komplet oplevelse. På disse ruter vil du høre fortællinger om myter, arkæologiske fund og tørvudvinding, mens du bevæger dig rundt i den naturskønne Holmegaard Mose.

Kunstinstallation af Bjørn Magnussen

Når du besøger Holmegaard Outdoor, vil du også have mulighed for at se en ny kunstinstallation af den anerkendte kunstner Bjørn Magnussen. Hans skulptur hedder ’Modtager’, er 12 meter høj, og symboliserer intuitionens kraft. Installationen inviterer dig til personlig refleksion i mosen.

Interaktiv Stenalderjagt

Søger du en mere interaktiv oplevelse, kan du få fingrene i det spændende spil "Beast Hunt". I dette spil skal deltagerne opspore og kæmpe mod stenalderdyr ved hjælp af avanceret GPS-teknologi på deres telefoner. Se, om du kan opspore de seks forskellige dyr, som er blevet aggressive på grund af en rejse i tid og sted, og send dem tilbage til stenalderen!Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Podcastrute på Holmegaard Outdoor Fotograf: Mads Tolstrup
Podcastrute på Holmegaard Outdoor Fotograf: Mads Tolstrup
Holmegaard Outdoor Fotograf: Mads Tolstrup
Bjørn Magnussen på Holmegaard Outdoor Fotograf: Mads Alexander Lund
Bjørn Magnussens "Modtager" på Holmegaard Outdoor Fotograf: Mads Alexander Lund