ZOOPARK Næstved

Afstand: 2.28 Km

 | 40504445 |  kontakt@zoo-park.dk |  http://www.zoo-park.dk/ | 

I ZOOPARK kan du opleve farlige, sjove, og spændende dyr. Stå ansigt til ansigt med vores sjældne hvide tiger Elvis, oplev de sjove aber svinge sig rundt og se kæmpe kvælerslanger.

Tag madpakken med i ZOOPARK, og nyd frokosten i vores hyggelige hjertehave ved søens bred, eller medbring kul og benyt vores grille, som er opstillet med udsyn til vores store naturlegeplads, hvor børn og legesyge voksne kan more sig, mens pølserne bliver klar. Det er også muligt at købe frokost og snacks, samt pølser og kul til grillen i ZOOPARKs kiosk.

ZOOPARK er en sjov og spændende oplevelse for hele familien! Nysgerrige gedekid, frække æsler og kælende kameler er nogle af de mange dyr, som I kan fodre, klappe og komme helt tæt på. 

ZOOPARK er en moderne zoo som prioriterer dyrenes velfærd højest. Dyrene i vores park har store naturlige anlæg hvor de lever så naturligt som muligt og dagligt bliver aktiveret. Eksotiske dyr i fangenskab er typisk et mål for fornøjelse, men bør samtidig være en påmindelse om, at vi skal passe på og bevare bestanden i naturen. Dyrene i parken er ambassadører for deres racer, og det er fra disse dyr vi kan lære og forstå vigtigheden af vores indflydelse i naturen, hvor mennesket hver dag ødelægger dyrenes naturlige levesteder.

I ZOOPARK gør vi en forskel ved at formidle omkring dette og støtte forskellige projekter i verden for naturbevarelse samt bevarelse af udrydningstruede dyr.Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Fotograf: Visit Sydsjælland & Møn
Fotograf: Visit Sydsjælland & Møn
Fotograf: Visit Sydsjælland & Møn