På Hotel Vinhuset stræber vi altid efter at have det bedste personale.

Har du hvad der skal til for at arbejde i et gastronomisk, travlt og ikke mindst spændende miljø med nye udfordringer hver dag - så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og CV med billede til os, mærket "job".

Send ansøgning til:

Hotel Vinhuset
Att.: daglig leder Dorthe Koch-Jensen
Sct. Peders Kirkeplads 4
4700 Næstved

eller send en mail til dorthe.jensen@slet-dette.danske-hoteller.dk 


Er du vores nye tjenerelev?

Hotel Vinhuset i Næstved søger ny tjenerelev pr. 1. juni 2020. Vi lede efter en elev som brænder for at yde en god service over for vores gæster og som er smilende og udadvendt. Du skal være ansvarsfuld og have en interesse for mad og vin.

Som elev på Hotel Vinhuset bliver du en del af et team på byens ældste hotel. Vi er pt 10 fastansatte samt mange afløsere, der arbejder på vinhuset for at tjene lidt ekstra penge til deres studier.

Du er en del af teamet med vores 2 faste tjenere, og samtidig i tæt samarbejde med vores køkkenchef, kok og 2 kokkeelever.

Du er vores eneste tjenerelev, hvorfor vi har fuld fokus på dig og din læring, men det stiller også krav til dig om at du skal have en interesse for at lære, og se dig selv som en del af teamet.

Vi har både konferencer, selskaber, ophold og a la carte restaurant. Så der skal ikke kun ydes service overfor vores gæster, men der skal også stilles op og dækkes op i lokaler, så alt er klart til, at gæsterne kommer og modtager det første smil og en god oplevelse.

Vi skifter menu hver måned, da vi arbejder ud fra et koncept om at bruge sæsonens råvarer. Vi laver mad fra bunden med et nordisk tvist, og går meget op i bæredygtighed, så der næsten ikke er noget på råvaren der går til spilde.

Så er du klar til at lære en masse samt give den bedste service til vores gæster, og ikke bange for at arbejde i en til tider hektisk men spændende hverdag, da der ikke er en dag der er ens, så er du vores nye tjenerelev, og vi vil glæder os til at du bliver en del af teamet.

 

Send ansøgning til vinhuset@danske-hoteller.dk mrk. Ansøgningen tjenerelev

Ansøgningsfrist d. 1. maj 2020. Vi kalder løbende til samtaler.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lis på 2328 4144 eller Linda på 2278 9135