SOLO

Afstand: 0.22 Km

 | 55727777 |  jane@solo.dk |  Hjemmeside | 
Shop i SOLO

Velkommen til en af Næstveds ældste butikker i hjertet af Næstved! Hos Solo kan du fordybe dig i et inspirerende univers af kvindetøj fra en lang række kendte mærker såsom Marta, Marc Lauge Soya, Freequent og mange flere. Uanset om du søger den perfekte kjole til en særlig begivenhed, vil opgradere din garderobe med tidens trends, eller bare ønsker at forkæle dig selv med noget nyt og spændende, er du kommet til det helt rette sted.

Vores smilende og imødekommende personale står altid klar til at give dig en personlig og behagelig service. Vi vægter kundetilfredshed højt og bestræber os på at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære i vores butik, hvor du kan føle dig velkommen og godt tilpas. Uanset om du har brug for hjælp til at finde de perfekte jeans, stylingtips eller bare ønsker en hyggelig snak om mode, så er vores dygtige personale altid parate til at hjælpe dig med et smil på læben.

Besøg os i dag og lad os sammen finde dit næste outfit! Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores butiker og hjælpe dig med at skabe en god oplevelse i Næstved by, Næstved storcenter eller Nykøbing Falster. Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
SOLO Fotograf: SOLO
SOLO Fotograf: SOLO
SOLO Fotograf: SOLO
SOLO Fotograf: SOLO
SOLO Fotograf: SOLO
SOLO Fotograf: SOLO