Galleri Emmaus

Afstand: 16.62 Km

 | +45 5443 5433 |  info@emmaus.dk |  http://emmaus.dk | 
Galleri Emmaus
Galleri Emmaus ligger centralt i Haslev og har til huse i den smukke hovedbygning fra 1920´erne, der tidligere fungerede som højskole. Bygningerne er omgivet af en stor park, æblelund og gode parkeringsforhold.

Moderne og klassisk kunst
Galleri Emmaus sælger nutidig og klassisk kunst. Vi har specialiseret os i kunst, der udtrykker værdier. Lige fra naturen til de store eksistentielle spørgsmål. Galleri Emmaus har mere end 30 anerkendte kunstnere tilknyttet, og har desuden hvert år gæsteudstillere. Stilarterne varierer fra abstrakt over tilnærmet figurativt til næsten fotografisk udtryk. Her udstilles og sælges malerier, både olie, akryl og akvarel, litografiske tryk og tegninger samt skulpturer i stentøj, glas og bronze.

Butik med kunsthåndværk
På galleriet findes en spændende butik med plakater og kunstkort, kunsthåndværk, tasker, tørklæder, kreative smykker etc.

Kirkekunst
I naturlig forlængelse af at vi beskæftiger os med eksistentielle spørgsmål, er Galleri Emmaus også et center for kirkekunst. I en separat afdeling findes en permanent udstilling med kirkekunst med værker udført af omkring 20 anerkendte kunstnere.

Udflugt
Galleri Emmaus er et oplagt udflugtsmål. Selskaber og grupper kan bestille rundvisning, frokost eller kaffebord hele året. Medbragt mad og drikke kan indtages inde eller ude.

Velkommen på Galleri Emmaus.Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Vægmalleri fra Emmaus Fotograf: Emmaus Galleri og Kursuscenter
Emmaus butik galleri Fotograf: Galleri Emmaus
emmaus galleri trappe Fotograf: Galleri Emmaus
Emmaus galleri maleri Fotograf: Galleri Emmaus
Emmaus butik galleri Fotograf: Galleri Emmaus
Galleri Emmaus Fotograf: Galleri Emmaus