Dit Livs Fest

Det perfekte arrangement starter hos os...

Vi har 3 unikke lokaler med plads op til 120 gæster.

Teatersalen:

Beliggende på 1. salen, er ideel til fester og konferencer, med plads til 50-60 personer.

Orangeriet:

Ligger i stuen, perfekt til de store fester og konferencer. Plads til max. 120 gæster ved lange borde eller max. 80 ved runde borde.

Salonen:

Er bedst egnet til møder og de mindre selskaber. her er plads til 25 personer

-

Din fest på Hotel Vinhuset opfylder alle dine ønsker til den perfekte dag, lige fra bryllupsfesten, en af livets fester, barnedåb eller firmareceptionen.

På Hotel Vinhuset kan vi tilbyde flere flotte lokaler i forskellige størrelser fra 10-120 personer.

Start festen med en velkomstdrink som kan serveres i den hyggelige gårdhave, Vinhusbaren eller i det tilstødende lokale til den gamle teatersal.

Der dækkes smukt op i lokalet efter jeres ønske med duge, lys, sølvtallerkener og servietter, samt blomster  med farver efter jeres ønske.

Skulle i eller jeres gæster have behov for overnatning i forbindelse med jeres fest kan dette tilbydes til attraktive priser. Værtsparret overnatter uden beregning.

Festen forløb aftales med hotellets ansvarlige, hvor menu, musik og bordopstilling aftales nærmere, så alle ønsker for festen vil blive opfyldt.

Har i specielle ønsker til jeres fest, så snak med os om det, da vi både kan være behjælpelige med at finde musik, limosinekørsel mm.

Ring endelig ved spørgsmål.