Vestsjællandscentret

Afstand: 32.03 Km

 | 22 17 40 76 |  info@vscs.dk |  http://vscs.dk | 

Vestsjællandscentret tager ansvar for sin placering midt i Slagelse, og har netop gennemgået en omfattende ombygning, der har givet en naturlig integration mellem center og city.

Uanset om I er på tur på de lune sommerdage eller de kolde vinterdage, så slår VestsjællandCentret dørene op til et univers for hele familien.

Shopping skal være hyggeligt med noget for hele familien, derfor går indkøb, hygge og underholdning hånd i hånd hos Vestsjællandscenteret.

Omdrejningspunktet for den gode oplevelser er Atriumtorvet, hvor I kan sidde og hygge med en kop kaffe eller en kølig forfriskning, når der er brug for en lille shoppingpause. På torvet finder I også masser af underholdning, koncerter, udstillinger og events i løbet af året.

VestsjællandsCentret er området største shoppingcenter med mere end 50 spændende butikker, 900 gratis parkeringspladser og fem spisesteder.

I forlængelse af jeres shoppingdag kan I forkæle familien med en god frokost eller middag.

- Her er plads til alle – og altid plads til en snak, et godt råd og en god handel. Der er 50 forretninger, som spænder over et bredt udvalg af brancher i detailhandlen – med noget for hele familien.Opdateret af: Destination Sjælland  | info@desj.dk
Vestsjællandscentret i Slagelse Fotograf: VestsjaellandsCentret Copyright: VestsjaellandsCentret
Fotograf: VisitVestsjælland A/S