Pris pr. couvert kr. 345,- (minimum 10 couverter)

Alle buffeter er inkl. hjemmebagt foccacia brød.

For bestilling ring til Hotel Vinhuset på tlf. 5572 0807
eller send en mail til vinhuset@slet-dette.danske-hoteller.dk 


Forår (marts - maj)

Kolde retter

  • Breseola med frisésalat, sprøde nødder, balsamico, parmesan og sprødt brød.
  • Varmrøget laks med cruditè af fennikel, syltede rødløg og urter.
  • Marineret forårsgrønt med brøndkarse.
  • Broccolisalat med ristet bacon, tranebær og peanuts.
  • Spidskåls tzatziki med ristede græskarkerner og ærteskud.

Varme retter

  • Grillet unghanebryst med bagte forårs grøntsager.
  • Stegte/glaserede svineskank med rødvinssauce.
  • Små stegte kartofler.

Dessert

  • Mazarin kage med variation af bær og chokoladecreme.

Sommer (juni – august)

Kolde retter

  • Røget laks med dild mayo, sommercruditè, friterede kapers og dild.
  • Dampet rødspætte med grønne asparges, sauce verte, friske urter og sprødt brød.
  • Spidskålsslaw med tranebær og yoghurt.
  • Grillet grøntsager vendt med rødvins vinaigrette.
  • Tomatsalat med mozzarella, balsamico og friske urter.
  • Cremet grov kartoffelsalat vendt med urter.

Varme retter

  • Grillet kylling med bagte abrikoser og rødløg.
  • Tyndstegs filet med Dijon sauce.

Dessert

  • Brownie med variation af bær og chokoladecreme.



Efterår (september – november)

Kolde retter

  • Bagt torsk med sennepscreme, cruditè af radise, sprøde salater og kapers.
  • Koldrøget laks med syltede svampe, svampe mayo, sprøde salater og urter.
  • Rødkålssalat med sprøde valnødder, grønkål og granatæbler.
  • Pasta salat med julienne af urter og pesto.
  • Blandet sprøde salater med fennikel, grillet peber og brøndkarse.

Varme retter

  • Stegt kalkun cuvette med bagte rodfrugter.
  • Langtidsstegt kalveculotte med whiskey sauce.
  • Timian stegte kartofler.

Dessert

  • Tiramisu med marinerede bær.

Vinter (december – februar)

Kolde retter

  • Kulmuleterrin med syltede rosenkål, frisk grønkål, sprødt og peberrods mayo.
  • Marinerede rejer med julesalat, rødbede cruditè og friske urter.
  • Rødkålssalat med æbler, hasselnødder, og grønkål
  • Pærer salat med rosenkål, rødløg og urter.
  • Salat på couscous med granatæbler, grønkål, valnødder og urter.

Varme retter

  • Braiseret oksebryst med bagte rodfrugter.
  • Stegt andebryst med stuvede porrer og løg.
  • Bagt kartoffelmos med krydderurter.

Dessert

  • Chokolademousse med bagte pærer og bær.