Pris pr. couvert kr. 345,- (minimum 10 couverter)

Alle buffeter er inkl. hjemmebagt foccacia brød.

For bestilling ring til Hotel Vinhuset på tlf. 5572 0807
eller send en mail til vinhuset@slet-dette.danske-hoteller.dk 


Efterår (september – november)

Kolde retter

  • Bagt torsk med sennepscreme, crudité af radise, sprøde salater og kapers
  • Koldrøget laks med syltede svampe, svampemayo, sprøde salater og urter
  • Rødkålssalat med sprøde valnødder, grønkål og granatæbler
  • Pastasalat med julienne af urter og pesto
  • Blandet sprøde salater med fennikel, grillet peber og brøndkarse

Varme retter

  • Stegt kalkun cuvette med bagte rodfrugter
  • Langtidsstegt kalveculotte med whisky sauce
  • Timianstegte kartofler

Dessert

  • Tiramisu med marinerede bær

Vinter (december – februar)

Kolde retter

  • Kulmuleterrin med syltede rosenkål, frisk grønkål, sprødt og peberrods mayo
  • Marinerede rejer med julesalat, rødbede crudité og friske urter
  • Rødkålssalat med æbler, hasselnødder og grønkål
  • Pæresalat med rosenkål, rødløg og urter
  • Salat på couscous med granatæbler, grønkål, valnødder og urter

Varme retter

  • Braiseret oksebryst med bagte rodfrugter
  • Stegt andebryst med stuvede porrer og løg
  • Bagt kartoffelmos med krydderurter

Dessert

  • Chokolademousse med bagte pærer og bær

Forår (marts – maj)

Kolde retter

  • Bresaola med frisésalat, sprøde nødder, balsamico, parmesan og sprødt brød
  • Varmrøget laks med crudité af fennikel, syltede rødløg og urter
  • Marineret forårsgrønt med brøndkarse
  • Broccolisalat med ristet bacon, tranebær og peanuts
  • Spidskåls tzatziki med ristede græskarkerner og ærteskud

Varme retter

  • Grillet unghanebryst med bagte forårsgrøntsager
  • Stegte/glaserede svineskanker med rødvinssauce
  • Små stegte kartofler

Dessert

  • Mazarinkage med variation af bær og chokoladecreme

Sommer (juni – august)

Kolde retter

  • Røget laks med dildmayo, sommercrudité, friterede kapers og dild
  • Dampet rødspætte med grønne asparges, sauce verte, friske urter og sprødt brød
  • Spidskålsslaw med tranebær og yoghurt
  • Grillet grøntsager vendt med rødvins vinaigrette
  • Tomatsalat med mozzarella, balsamico og friske urter
  • Cremet grov kartoffelsalat vendt med urter

Varme retter

  • Grillet kylling med bagte abrikoser og rødløg
  • Tyndstegsfilet med Dijon sauce

Dessert

  • Brownie med variation af bær og chokoladecreme