Stående reception

Jubilæum, Åbent Hus, rund fødselsdag, barnedåb, bryllupsreception. Anledninger er der mange af. Lad os lægge rammer til, og lad os klare det hele.

Pris ved min. 30 personer kr. 350,- pr. person

Pris ved 200 personer kr. 300,- pr. person

Eller vælg 5 delikatesser efter eget fra hver menu kr. 135,00 pr. person for hver 5 valgte. 

Tilkøb
Kaffe/ the kr. 30,00

Priserne er inkl. receptionsbuffet og 1 glas Cava, moms, betjening, duge, og lys.  

Vin, øl og vand afregnes efter forbrug.

Priser er baseret på minimum 30 personer og har en varighed af 4 timer. 
Alle retter er lavet i fingerrette stykker og kan spises stående

  • Kold mandelsuppe med et strejf af hvidløg og sherry 
  • Stegt tigerreje med aioli 
  • Sprødt rugbrød med røget hellefisk og peberrodscreme 
  • Wasabisyltede æg serveret med røget tun 
  • Bagte cherrytomater 
  • Oliven 
  • Saltede mandler 
  • Grillede og syltede grøntsager 
  • Chorizzo kogt i cider 
  • Små kødboller i tomatsauce 
  • Ost med hjemmelavet garniture og knækbrød 
  • Hvid chokolademousse med frysetørret hindbær 
  • Små chokoladebidder 
  • Brombærsuppe i små glas 

Menu 2

  • Jomfruhummersuppe med piment d'Espelette serveret i shotglas
  • Små sandwich med røget laks
  • Bruschetta med tomat, basilikum og mozzarella
  • Spanske kryddermandler og oliven
  • Små fiskefrikadeller med urter
  • Marksvampe med gedeost
  • Stenbiderrogn med aioli og sprødt rugbrød 
  • Lille toast med grillet kalvefilet 
  • Foie gras på rugbrøds canapée 
  • Serranoskinke med melon og mynte 
  • Emmentaler og manchego med druer
  • Chokoladebrownie med nødder

Menu 3

  • Limemarineret tigerrejer på spyd med avocadomousse 
  • Lille crossaint med laksemousse og dild 
  • Røget laksefilet på pind med peberrodscreme 
  • Tun marineret med wasabi på kinaradise med sesam 
  • Bresaola svøbt om marineret skorzonerrod eller asparges efter sæson 
  • Fuglelevermousse på rosmarinkiks 
  • Græske frikadeller med agurkecreme 
  • Grissini med parmaskinke og tapanade 
  • Minisandwich Chorizo på spyd med artiskok 
  • Rygeost på ristet rugbrød 
  • Mini chokolademuffin 
  • Melon marineret i kokosmælk 
  • Valnøddebrownie med hvid ganache 
  • Chokoladeskål med jordbær og karamel