Rosastegt oksefilet
med bønne/mandel kompot, bagte tomater, syltet gulerod, hertil timian sky
Stegt lammeculotte
med confiteret hvidløg, tomatiseret aubergine, squash og løg, persillerod vendt i persille, hertil lammesky med masser af urter
3 slags gris
braiserede svinekæber, helstegt svinemørbrad med urter og sprængt nakke filet, selleripure, syltede rødløg og dampede bønner, hertil braiser sky
Gammeldaws oksesteg
med tyttebær, glaserede perleløg, grønne bønner og agurkesalat
Kalvesteg stegt som vildt
med waldorfsalat, dampede bønner, bagte cherrytomater og vildt-/flødesauce med blåskimmel
Krondyrfilet
med ristede svampe, 2 slags beder og syltede tranebær, hertil en portvinssauce
Tillæg kr. 45,00 pr. person
Kalvefilet stegt som vildt
med tomatmarmelade med peberrod og vanilje, sauteret svampe og løg samt lun bønnesalat, hertil vildt-/flødesauce
Sprængt andebryst med brombærrelish
bagt selleri, syltede gulerødder, årstidens garniture og en kraftig peberrodssky