Rosastegt oksefilet
med bønne/mandel kompot, bagte tomater, syltet gulerod, hertil timian sky

Stegt lammeculotte
med confiteret hvidløg, tomatiseret aubergine, squash og løg, persillerod vendt i persille, hertil lammesky med masser af urter


3 slags gris
braiserede svinekæber, helstegt svinemørbrad med urter og sprængt nakke filet, selleripure, syltede rødløg og dampede bønner, hertil braiser sky


Gammeldaws oksesteg
med tyttebær, glaserede perleløg, grønne bønner og agurkesalat


Kalvesteg stegt som vildt
med waldorfsalat, dampede bønner, bagte cherrytomater og vildt-/flødesauce med blåskimmel


Krondyrfilet
med ristede svampe, 2 slags beder og syltede tranebær, hertil en portvinssauce
Tillæg kr. 45,00 pr. person


Kalvefilet stegt som vildt
med tomatmarmelade med peberrod og vanilje, sauteret svampe og løg samt lun bønnesalat, hertil vildt-/flødesauce

Sprængt andebryst med brombærrelish 
bagt selleri, syltede gulerødder, årstidens garniture og en kraftig peberrodssky