Buffet 1

  • Skinke ruller med sprødsalat og sennepscreme
  • Chevice ( hvid fisk marineret i ingefær,chili, lime og koriander) 
  • Rejesalat med selleri, æbler, dild og mayo 
  • Pankostegt hvid fisk med grov tomatsalat 
  • Crudit salat, sprødt grønt vent i let persille vinegrette 
  • Salat af grillet peberfrugt, løg, feta, oliven og krydderurter 
  • Rødvinssyltede svampe 
  • Rødvinsbraiseret svinebryst 
  • Kartoffellasagne med friske krydderurter 
  • Svampetærte med gedeost
  • Flanksteak på saute af majs, peberfrugt og porre 
  • Lakrids panna cotta med hindbærspejl
  • Mandeltærte med appelsin g vanilijecreme
  • Frisk frugt 
  • Ost 

Klassisk Dansk Buffet

  • 3 slags sild med løg, kapers og karrysalat
  • Røget laks med stuvet spinat
  • Varmrøget torskegratin med tomater og krydderurter
  • Rejer med kaviar, mayonnaise og rød dressing
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sprød ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Frikadeller og syltede rødbeder
  • 3 slags ost med tilbehør
  • Æblekage med flødeskum og ribsgele
    Pris pr. person 260,00

  • Tilkøb af klassisk lagkage
    Pris pr. person Kr. 35,00
  • Gazpacho 
  • Udvalg af spansk pålæg og pølser 
  • Oliven 
  • Syltede svampe 
  • Bagte cherry tomater 
  • Stegte tigerrejer med chili og hvidløg
  • Spansk tortilla med kartofler og grønt 
  • Sprøde Kyllingevinger med stæk brava sauce 
  • Honning og rosmarin marineret spareribs 
  • Fyldte små peberfrugter med flødeost 
  • Spanske kødboller i tomatsauce 
  • Kyllinge croquetter 
  • Salte kartofler med mojo verde og aioli 
  • Manchego med sprødt brød og tomat marmelade 
  • Mandelkage med appelsincrem 
  • Sangria granite 
  • Chokolade trøfler