Buffet 1
- Skinke ruller med sprødsalat og sennepscreme
- Chevice ( hvid fisk marineret i ingefær,chili, lime og koriander)
- Rejesalat med selleri, æbler, dild og mayo
- Pankostegt hvid fisk med grov tomatsalat
- Crudit salat, sprødt grønt vent i let persille vinegrette
- Salat af grillet peberfrugt, løg, feta, oliven og krydderurter
- Rødvinssyltede svampe
- Rødvinsbraiseret svinebryst
- Kartoffellasagne med friske krydderurter
- Svampetærte med gedeost
- Flanksteak på saute af majs, peberfrugt og porre
- Lakrids panna cotta med hindbærspejl
- Mandeltærte med appelsin g vanilijecreme
- Frisk frugt
- Ost
Klassisk Dansk Buffet
- 3 slags sild med løg, kapers og karrysalat
- Røget laks med stuvet spinat
- Varmrøget torskegratin med tomater og krydderurter
- Rejer med kaviar, mayonnaise og rød dressing
- Tarteletter med høns i asparges
- Sprød ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Frikadeller og syltede rødbeder
- 3 slags ost med tilbehør
- Æblekage med flødeskum og ribsgele
Pris pr. person 260,00 - Tilkøb af klassisk lagkage
Pris pr. person Kr. 35,00
- Gazpacho
- Udvalg af spansk pålæg og pølser
- Oliven
- Syltede svampe
- Bagte cherry tomater
- Stegte tigerrejer med chili og hvidløg
- Spansk tortilla med kartofler og grønt
- Sprøde Kyllingevinger med stæk brava sauce
- Honning og rosmarin marineret spareribs
- Fyldte små peberfrugter med flødeost
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kyllinge croquetter
- Salte kartofler med mojo verde og aioli
- Manchego med sprødt brød og tomat marmelade
- Mandelkage med appelsincrem
- Sangria granite
- Chokolade trøfler