Ladies Night på Herlufsholm Idrætscenter

Luksusaften med smagsprøver og modeshow

  torsdag d. 07. oktober 2021 kl. 18:30

Ladies Night torsdag d. 7. oktober 2021
OBS: NY LOCATION: Herlufsholm Idrætscenter


OBS: Now Denmark har valgt at dele opslaget som deres egen begivenhed, men når/hvis der sker ændringer så kommer det ikke med på deres side, så ALT info skal findes på Vinhusets facebookside eller hjemmeside.


Torsdag den 31. oktober 2019 blev der på Hotel Vinhuset afholdt "Ladies Night" som var en aften fyldt med chokoladeoplevelser - mode og makeup m.m.

Vi fik rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, som ligeledes opfordrede os til atter at lave en lignende aften.

Billetsalg blev startet til foråret 2020 - ja der var UDSOLGT.......MEN

Så gjorde Covid-19 sit indtog og vi blev alle tilskuere til noget vi aldrig havde drømt om kunne ske.

Alle gæster, som havde købt billet blev kontaktet, og de få der ønskede deres penge retur, fik det. Resten - ca. 230 gæster ønskede at beholde deres billet så de er sikre på at kunne deltage næste gang.

Denne næste gang er torsdag den 7. oktober 2021 med ny location.

Vores gæster sikkerhed kommer i første række - derfor har vi valgt at næste Ladies Night bliver i Herlufsholm Idrætscenter - hvilket absolut ikke er dårligt.

Vores gæster bliver spredt ud i den store hal, så det ikke bliver som på Hotel Vinhuset - lidt "crowded".

Hele hallen bliver fyldt med alt, hvad dertil hører... makeup - mode - hår - chokolade og spiritus og meget mere.

Andrea Søllested (Vinder af den store bagedyst 2017) deltager igen, med smagsprøver til alle. Derudover bliver der smagsprøver af mad, is og meget mere.

Vi glæder os til at se jer!

BILLETSALGET starter onsdag den 1. september. Til jer, som allerede har købt billet, medbringer bare den gamle billet, da den stadigvæk gælder.

Billetter kan købes her