Fiske- og skaldyrsbuffet på Hotel Vinhuset

Spændende fiske- og skaldyrsbuffet

  fredag d. 17. september 2021 kl. 18:00

Fiske- og skaldyrsbuffet på Hotel Vinhuset.
Fredag d. 17. september fra kl. 18.00-21.00.

Pris kr. 395,- pr. person

Den lækre buffet byder på:

  • Dampet blåmuslinger i blåmuslingebisque med julienne af urter
  • Varmrøget laks med fennikel cruditè og dild mayo
  • Grillet tun med brændt citron og citron mayo
  • Østers med variation af vinaigrette ( løg og chili )
  • Grillede jomfruhummer med citron, hakket persille og syltet rødløg
  • Stegt torsk med pure af blomkål, hasselnødder ristet i brunet smør, friteret strandkål, pyntet med kørvel
  • Skindstegt kulmule med gremolata, stegte asparges og gulerods pure
  • Sprøde salater på fennikel/citrus og ærteskud
  • Spidskålslaw med ristede peanuts, urter og fritterede porrer
  • Serveres med foccasia brød og smør, pesto og oliven tapenade

Reserver bord på tlf. 5572 0807 eller vinhuset@slet-dette.danske-hoteller.dk 

Som ophold:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x fiske- og skaldyrsbuffet

Pris pr. person kr. 875,-

Book værelse på 55720807, e-mail vinhuset@slet-dette.danske-hoteller.dk eller direkte på 

https://www.hotelvinhuset.dk/booking/vis/ophold/fiske-og-skaldyrsophold-419/vis/