Julemenu

Julemenu ud af huset fredag d. 27. nov. og fredag d. 11. dec. 2020

Pris pr. couvert kr. 245,- (minimum 10 couverter)

  • Hvide sild
  • Røde sild
  • Æg med rejer
  • Gravad laks med rævesauce
  • Mørbrad med champignon a la crème
  • Flæskesteg med rødkål og appelsin
  • Risalamande 
  • Brød og smør

Kan afhentes i tidsrummet kl. 14-17 efter aftale.
Det anbefales at maden ikke hentes mere end 1 time før spisning af hensyn til kvaliteten.

Betaling: Kontant afregning ved afhentning, såfremt ikke andet er aftalt.

Afbestillingsregler: Cirka antal 8 dage før. Bindende antal couverter 3 dage før.           

Bemærkninger: Service og varmekasse skal leveres tilbage til hotellet senest 3 dage efter afhentningsdato med mindre andet er aftalt