Selskabskort

Få inspiration til menuen

De 4 årstider - 3 retters menu

5 timers arrangement:

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu efter jeres valg

Pris pr. kuvert kr. 455,-

7 timers arrangement:

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu efter jeres valg
  • Husets vin, øl og vand ad libitum under middagen (max 4 timer)
  • 1 glas husets dessertvin eller portvin
  • Kaffe med petitfour
  • Natmad efter jeres valg

Pris pr. kuvert kr. 815,-

FORÅR (MARTS-MAJ)

Forretter:

  • Røget ørred med syltede rødløg, variation af dild, frisee salat, syltet æble
  • Kulmule terrine med basilikum mayo, langtidsbagt tomat, sprødt brød, råsyltet agurker og crudité af beder
  • Variation af kammuslinger røget/rimmet, blomkålscrudité, syltet havtorn, dild emulsion, brøndkarse

Hovedretter:

  • Urtefarseret unghane, bagte bolchebeder, stegte bøgehatte, grønne asparges, grillet løg, citruscreme, stegte kartofler
  • Langtidsstegt kalvecuvette, bagte cheritomater, syltede rødløg, variation af gulerod puré/blancheret/chips, pommes fondant, estragon sauce
  • Braiseret griseskank med stegte svampe, bagte rabarber, variation af pastinak puré/blancheret /chips, timian bagte jordskokker, Dijon sauce, pommes fondant

Desserter:

  • Vinhusets æblekage (æble puré, brownie muld, orange chokoladecreme, hvid chokoladecreme, sprøde nødder)
  • Pære mazarin med vanilje parfait, pære chips, syltede brombær og brombær sirup
  • Chokolade brownie med orange chokoladecreme, brændte mandler, æble puré, æble chips, syltede pære

SOMMER (JUNI-AUGUST)

Forretter:

  • Varmrøget laks med ærter, dild, fennikel, ramsløgs mayo, asparges
  • Rimmet torsk med hvide og grønne asparges, asparges mayo, friske ærter, kørvel og kapers
  • Rimmet kammuslinger med hvide asparges, estragon mayo, bolshebeder, dild og blåbær

Hovedretter:

  • Stegt kalvetyksteg med bær og rabarber, spæde gulerødder, springløg, spidskål, nye danske kartofler, blomkåls puré, smørstegt blomkål, calvados sauce
  • Farseret unghane med asparges, gulerødder, spæde løg, ærter, brøndkarse, smørstegte kartofler, citrus sauce, broccoli
  • Grillet oksecuvette med små tomater, gulerod, kartoffelcreme, nye kartofler, broccoli, blomkål og majs

Desserter:

  • Hvid chokolade panna cotta med hindbær sorbet, mørk chokolade og hindbær
  • Danske jordbær med 3 slags chokoladecreme, sprøde nødder
  • Variation af bær med hvid chokolade, karamel, marengs, sorbet af jordbær

EFTERÅR (september-november)

Forretter:

  • Hummer bisque med syltet græskar, ristede græskarkerner og hummer haler, dild olie
  • Hvidvins dampet rødspætte med syltede løg, æble, grønkål, frisk dild og dild mayo
  • Lakse terrine med syltede havtorn, grønkål, pære, brombær, fennikel mayo, fennikel crudité og frisk dild

Hovedretter:

  • Okseterrine med bagte jordskokker, steg græskar, græskar puré, smørstegt majs med skalotteløg, gulerod, rødvinssauce og stegte kartofler
  • Æble braiseret svinebryst med stegte svampe, variation af persillerod, smørstegt rosenkål, pommes souffle og Dijon sauce
  • Stegt lammecuvetter med glaserede rødbeder, syltet grønkål, stegt rødkål med æble og valnødder, pommes fondant og rosmarin sky

Desserter:

  • Bagte blommer med karamel, sprøde mandler, mascarpone sorbet, syltede æbler og brombær.
  • Creme brulée med brombær sorbet, æble chips, bagt æble
  • ”Bær symfoni” med mazarinkage, blåbær, brombær, lakrids is, skovsyre

VINTER (DECEMBER-FEBRUAR)

Forretter:

  • Røget andebryst med syltede æbler, syltet rødløg, sprød grønkål, svampe mayo, persille, blomkåls crudité
  • Varmrøget laks med dild mayo, syltede havtorn, sprødt brød, dild, broccoli, frisee salat, sprøde kapers
  • Pesto bagt torskeloin med blomkål, rosenkål, syltet pære og brombær, persille, sprød rødbede

Hovedretter:

  • Braiseret svindebryst med knust kartofler, stegt rødkål, glaserede rødbeder, grønkål persillerodpuré/bagt/chips, glace monteret med æble
  • Helstegt oksefilet med rosemarin, stegte kartofler, bagte rodfrugter (gulerod, selleri, persillerod, pastinak), rødvinssauce, blomkåls puré med brunet smør, ærtesky
  • Stegt lammecuvette med jordskokker, pastinak puré/blancheret, kartoffel puré med urter, salvie creme, gulerod med timian

Desserter:

  • Chokolade mousse med mørke bær, lakrids marengs, sprøde nødder, karamel
  • Variationer af æbler og kanel, vanilje parfait, bagt æble, æble chips, brændte mandler, æble puré
  • Pocheret pære med chokoladecreme, nødder, mascarpone sorbet

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)