Buffet

Prøv en af vores festarrangementer med buffet

Årstidens festbuffeter

5 timers arrangement:

  • Velkomstdrink
  • Buffet

Pris kr. 525,- pr. couvert

7 timers arrangement:

  • Velkomstdrink
  • Buffet
  • Husets vin, øl og vand ad libitum under middagen (max 4 timer)
  • 1 glas husets dessertvin eller portvin
  • Kaffe med petit four
  • Natmad efter jeres valg

Pris kr. 885,- pr. couvert

FORÅR (MARTS-MAJ)

Kolde retter:

  • Bagt regnbue ørred med fennikel, dild og fennikel mayo
  • Rimmet kammuslinger med radiser, kapers, dildmayo, syltede rødløg
  • Bresaola med balsamico, sprøde nødder, parmesan, sprødt brød
  • Marineret forårsgrønt med brøndkarse
  • Broccolisalat med bacon og tranebær
  • Spidskåls tzatziki med ristede græskarkerner

Varme retter:

  • Farseret unghanebryst med blancheret blomkål/broccoli
  • Langtidsstegt kalv med rødvinssauce
  • Bagt kartoffelmos med urter
  • Stegt svineskank med bagte urter
  • Sesambagt laks med urter

Dessert:

  • Mazarinkage med årstidens sorbet og chokocreme
  • Ostebræt med 3 slag ost, knækbrød, syltede nødder, syltede rødløg

Brød og smør

SOMMER (JUNI-AUGUST)

Kolde retter:

  • Røget laks med dildmayo, sommercrudité, dild og sprøde kapers
  • Dampet rødspætte med asparges, sauce verte, friske urter og sprødt brød
  • Rejer med citron, mayo, dild, rogn
  • Kold kartoffelsalat
  • Spidskålsslaw med tranebær
  • Grillet grønt med vinaigrette
  • Babyspinat med ristede kerner, balsamico og sprød bacon

Varme retter:

  • Grillede pølser med ketchup og sennep
  • Grillet kylling
  • Grillede oksebøffer
  • Bagt kartoffel med kryddersmør
  • Grillede lamme cuvette

Dessert:

  • Brownie med bær og chokoladecreme
  • Panna Cotta med bærsirup, chokolade, sprøde nødder

Brød og smør

EFTERÅR (SEPTEMBER-NOVEMBER)

Forretter:

  • Bagt torsk med sennepscreme, radiser, kapers
  • Koldrøget laks med syltede bøgehatte, svampemayo og urter
  • Skagensskinke med basilikummayo, syltet løg, sprødt brød
  • Rødkålssalat med grønkål og solsikkekerner
  • Marineret kartoffelsalat
  • Salat af savoykål med svampe, fennikel og porre
  • Pastasalat med bagte rodfrugter og pesto

Hovedretter:

  • Stegt svinekam med bagt græskar
  • Stegt oksefilet med jordskokker og tomat
  • Stegt kalkun cuvette med stegte svampe
  • Bagte sweet portatoes med timian
  • Braisereret kalvebryst med persillerod og gulerod

Desserter:

  • Creme brulé med sprøde mandler
  • Tiramisu med marinerede bær

Brød og smør

VINTER (DECEMBER-FEBRUAR)

Forretter:

  • Rimmet laks med syltet grønkål, dild og dildmayo
  • Røget kulmule med rosenkål og peberrodsmayo
  • Marinerede rejer med julesalat og rødbedecrudité
  • Rødkålssalat med æble og porre
  • Rødbede/grønkålssalat med valnød og persille
  • Pæresalat med rødløg og rosenkål
  • Marineret kartoffelsalat med løg, grønkål og persillerod

Hovedretter:

  • Helstegt svinekam med stegt rødkål
  • Braiseret oksebryst med bagte pastinakker
  • Stegt lammekølle med rosmarin og bagte æbler
  • Bagte rodfrugter og glaserede rødbeder
  • Stegt andebryst med stegt porre og løg

Desserter:

  • Chokolademousse med mørkebær og lakrids
  • Pocheret og bagt pære med brændt hvid chokolade, brændte mandler

Brød og smør

natmad

  • Pølsebord - 4 slags pølse med foccaciabrød, pesto og tapenader
  • Kartoffel-porresuppe med bacon, creme fraiche og purløg
  • Hotdogs buffet
  • Blomkålssuppe med brødcroutoner, purløg
  • Ostebræt - 4 slags oste med årstidens garniture