• Smag en af vores velsmagende menuer

    2 retters menu
    225,- DKK
    3 retters menu
    275,- DKK
    Børn under 12 år halv pris
    Forret, hovedret eller dessert kan udskiftes med ret fra a la carte kortet mod tillæg
    Vinmenu til 3 retter pr. person
    fra 145,- DKK
    Vinmenu til 2 retter pr. person
    fra 125,- DKK

    Serveres d. 3/1, 8/1, 12/1, 17/1, 22/1, 26/1, 31/1*

    Forret: Bagt torsk med senneps creme, kapers, syltet rødbede og dild
    Hovedret: Variation af and, stegt andebryst og confiteret lår med
    pommes fondant, syltet grønkål, glaserede løg, pastinak puré og blancheret pastinak hertil portvins sauce.
    Dessert: Skyr Panna Cotta med syltede mørke bær og chokolade.
    * 31/1 serveres kun 5 retters gourmetarrangement
    med tilpassede vine. Kr. 795,- pr. person, se mere under arrangementer på vores hjemmeside.

    Serveres d. 4/1, 9/1, 14/1, 18/1, 23/1, 28/1

    Forret: Røget kulmule med svampe mayo, chips, syltet pære og dild.
    Hovedret: Braiseret okse med stegte svampe, glaserede rødbeder,
    persillerod, stegte kartofler og sauce på lagen.
    Dessert: Æble mazarin med pocheret pære, chokoladecreme og brombær.

    Serveres d. 5/1, 10/1, 15/1, 19/1, 24/1, 29/1

    Forret: Lakserillettes med syltet æble og rødløg, dild mayo og sprødt brød.
    Hovedret: Helstegt kalve culotte med variation af rodfrugter, syltet
    æble og grønkål med valnødder.
    Dessert: Mørke bær med lakrids is, sprøde nødder og chokolade.

    Serveres d. 7/1, 11/1, 16/1, 21/1, 25/1, 30/1

    Forret: Røget makrel med syltede svampe, æbler, rygeostcreme, sprøde kapers og urter.
    Hovedret: Stegt svinefilet med bagte jordskokker, stegt grønkål,
    bagte rodfrugter, Dijon sauce og sprød rødbede.
    Dessert: Havtorn sorbet med mazarin muld, chokoladecreme, syltede havtorn og karamel.
  • Smag en af vores velsmagende menuer

    2 retters menu
    225,- DKK
    3 retters menu
    275,- DKK
    Børn under 12 år halv pris
    Forret, hovedret eller dessert kan udskiftes med ret fra a la carte kortet mod tillæg
    Vinmenu til 3 retter pr. person
    fra 145,- DKK
    Vinmenu til 2 retter pr. person
    fra 125,- DKK

    Serveres d. 1/2, 6/2, 10/2*, 14/2*, 19/2, 23/2*,

    Forret: Varm røget laks m. syltet havtorn, dild emulsion, grønkål og dild.
    Hovedret: Farseret unghane med svampe, gulerod,
    jordskokker, stegte kartofler og hvidvins sauce.
    Dessert: Chokolade mousse med citron puré, syltede kirsebær og brændte hasselnødder.
    *Søndag d. 10/2 er der åbent fra kl. 17-21 i restauranten
    med ovenstående menu og a la carte i forbindelse med vores åbent hus arrangement, se mere under arrangementer på vores hjemmeside
    *14/2 Serveres kun vores specielle Valentines menu
    samt a la carte, se mere under arrangementer op vores hjemmeside.
    *23/2 serveres kun 5 retters vinterhygge gourmetarrangement
    med tilpassede drikke. Kr. 795,- pr. person, se mere under arrangementer på vores hjemmeside.

    Serveres d. 2/2, 7/2, 11/2, 15/2, 20/2, 26/2,

    Forret: Røget andebryst med syltet rødbede, kapers, svampe emulsion og syltet grønkål.
    Hovedret: Braiseret kalvebryst med bagt skalotteløg, persillerod,
    gulerod, grønkål, kartoffelpuré med urter og sauce på braiser lagen.
    Dessert: Amarena parfait med syltede nødder, havtorn og chokolade.

    Serveres d. 4/2, 8/2, 12/2, 16/2, 21/2, 27/2

    Forret: Kulmule terrine med citron creme, fennikel, syltede rødløg, dild og kapers.
    Hovedret: Kvie cuvette med stegte svampe, braiseret porre,
    smørstegt rosenkål, bagt kålrabi, pommes fondant og rødvinssauce.
    Dessert: Mocca iscreme med marinerede bær, karamel og pærechips.

    Serveres d. 5/2, 9/2, 13/2, 18/2, 22/2, 28/2

    Forret: Cremet svampesuppe med bagt torsk, urteolie, sprøde kapers og ristet rugbrød.
    Hovedret: Øl og chokolade braiseret svinekæber med bagte
    jordskokker, gulerods puré, blancheret gulerod, syltet æble, stegt grønkål, stegte kartofler, sauce af lagen.
    Dessert: Chokolade brownie med skovbær sorbet, syltet pære og sprøde nødder.
  • Frokostmenu

    Frokostbøf af Ribeye (150 g) med bløde løg, stegte kartofler og hjemmelavet sylt
    189,00 DKK
    Club sandwich
    115,00 DKK
    Husets burger med ost, bacon og fritter
    145,00 DKK
    Stjerneskud
    125,00 DKK
    Ceasar salat
    115,00 DKK
    Dagens frokostret
    95,00 DKK
    Frokostmenuerne serveres mellem kl. 12-15
  • Forretter

    Koldrøget laks
    Tillæg ved udskift af dagens forret: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Seranoskinke
    Tillæg ved udskift af dagens forret: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.

    Hovedretter

    250 gr. Ribeye steak m/ håndskårne pommes frites og ægte hjemmelavet bearnaisesauce
    Tillæg ved udskift af dagens hovedret: + kr. 150,-
    299,00 DKK
    Ovnbagt laks
    Tillæg ved udskift af dagens hovedret: + kr. 125,-
    229,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.

    Desserter

    Gateau Marcel m/ vanilje parfait
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Variation af Vinhusets hjemmelavede sorbet
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Kage tallerken med diverse kager
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 115,-
    165,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.
  • Byg selv burger med fritter (bolle, bøf, agurk, tomat, ketchup)
    85,00 DKK
    3 stk. frikadelle med kartofler, syltet agurk og grønt
    85,00 DKK
    Lasagne med grønt
    85,00 DKK
    Børnedessert valgfri fra a la carte kort
    ½ pris DKK
    Gælder børn under 12 år
  • Hvidvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    La Cour des Dames, Blanc Badet Clement, Vin de France
    70,00 DKK 275,00 DKK
    Nespolino Trebbiano/Chardonnay Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna
    78,00 DKK 318,00 DKK
    Riesling Domaine Paul Blanck, Alsace
    37,5 cl fl.
    188,00 DKK
    Sauvignon Blanc Albamar William Cole, Casablanca Valley
    308,00 DKK
    Coreto Branco Medium Sweet DFJ Vinhos
    298,00 DKK
    Chardonnay, La Cour des Dames Badet Clément, Vin de Pays d´Oc
    328,00 DKK
    Chablis Domaine Chanson
    428,00 DKK

    Rosévin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Coreto Rosato, Lisboa DFJ Vinhos
    75,00 DKK 298,00 DKK

    Rødvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    La Cour des Dames, Rouge Badet Clement, Vin de France
    70,00 DKK 275,00 DKK
    Nespolino Sangoivese/Merlot Poderi dal Despoli, Emilia-Romagna
    78,00 DKK 318,00 DKK
    Le Bourgogne Rouge Domaine Chanson
    37,5 cl. fl.
    188,00 DKK
    Pinot Noir, La Cour des Dames Badet Clément, Vin de France
    328,00 DKK
    Mandorla IGT Puglia Mondo del Vino, Puglia
    328,00 DKK
    Petit Rozier, Shiraz/Cabernet Sauvignon Western Cape, Sydafrika
    318,00 DKK
    Valpolicella "Ma Roat" Ripasso Tezza, Veneto
    388,00 DKK
    UMA Malbec, Finca Agostino, Mendoza
    328,00 DKK
    Amarone della Valpolicella Corte Majoli, Veneto
    438,00 DKK

    Dessertvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Moscato dÁsti Cá ed Balos, Piemonte
    65,00 DKK 325,00 DKK
    Ruby Reserve Port - Lot 601 Quinta de la Rosa, Douro
    50,00 DKK 355,00 DKK

    Velkomst/Champagne/Mousserende

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Sovrano Brut Cantina Montelliana
    50,00 DKK 295,00 DKK
    Cava Dibon Demi-Sec Bodegas Pinord, Penedés
    318,00 DKK
    Brut Majeur Champagne Ayala
    249,00 DKK 478,00 DKK
  • Royal flaskeøl, Pilsner og Classic, 33 cl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 30 cl fadøl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 50 cl fadøl
    60,00 DKK
    Specialøl
    75,00 DKK
    Diverse vand, flaske 25 cl
    30,00 DKK
    Økosaft, Cocio, flaske 25 cl
    35,00 DKK
    Juice
    35,00 DKK
    Irish Coffee
    65,00 DKK
    Drinks
    60,00 DKK

Åbningstider køkken

Restaurant Bytinget

Åben for frokost

Mandag-lørdag kl. 12.00-15.00

 Restaurant Vinhuskælderen

  Åben for a la carte og 3 retters ugemenu

Mandag-Torsdag kl. 18.00-22.00
Fredag og Lørdag fra kl. 18.00-23.00

 Køkkenet har åbent:

Mandag -torsdag kl. 18.00 - 20:30
Fredag og Lørdag kl. 18.00 - 21.00

 

Morgenbuffet

Morgenbuffeten serveres på følgende tidspunkter:

Mandag-fredag kl. 6.30 til 9.30

Weekend, ferie og helligdage kl. 8.00-10.30

Månedens menuer

3 retters menu kr. 275,- pr. person

2 retters menu kr. 225,- pr. person

Tilpasset vinmenu kr. 145,- / 125,- pr. person

Børn under 12 år halv pris

Ovennævnte gælder ikke for retterne på a la carte menukortet (aftenmenu)