• Smag en af vores velsmagende menuer

    2 retter
    225 DKK
    3 retter
    275 DKK
    Børn under 12 år halv pris
    Forret, hovedret eller dessert kan udskiftes med ret fra a la carte kortet mod tillæg
    vinmenu til 3 retter pr. person
    fra 145 DKK
    vinmenu til 2 retter pr. person
    fra 125 DKK

    Serveres d. 1/3, 6/3, 11/3, 15/3, 20/3, 25/3, 29/3

    Forret: Rimmet torsk med syltede brombær, dild emulsion, fennikel, sprøde porre og dild
    Hovedret: Helstegt svinemørbrad m. braiseret porre, smørstegt rosenkål, bagte jordskokker, rosmarinstegt kartoffel, frisk grønkål og svampecreme
    Dessert: Mazarinkage med syltet havtorn, havtorn sorbet og bagte æbler

    Serveres d. 2/3, 7/3, 12/3, 16/3, 21/3, 26/3, 30/3*

    Forret: Dampet ising filet, med marineret rosenkål, kapers, syltede rødløg, æble og urtecreme
    Hovedret: Okse culotte med glaserede rødbeder, bagt selleri, variation af løg (sprøde, grillet, bløde) pommes fondant, rødvins sauce og timian
    Dessert: Vinhusets æble dessert. (æblepuré, sprøde nødder, mazarin muld, chokoladecreme, mørk chokolade)
    * 30/3 serveres kun 5 retters gourmetarrangement med tilpasset drikkevarer. Kr. 795,- pr. person, se mere under arrangementer på vores hjemmeside.

    Serveres d. 4/3, 8/3 ,13/3, 18/3, 22/3, 27/3

    Forret: Cremet jordskokkesuppe, med urteolie, syltet rosenkål, sprøde jordskokker.
    Hovedret: Stegt perlehøne med ”perlebygotto” stegte svampe, hønseveloté og bagte rødbeder
    Dessert: Chokolade ganache m. syltede æbler, karamel marinerede bær.

    Serveres d. 5/3, 9/3, 14/3*, 19/3, 23/3, 28/3

    Forret: Bagt mørksej med senneps creme, syltede havtorn, æble, og persille.
    Hovedret: Sprængt kalvebryst med variation af rodfrugter, stegte kartofler, lynstegte bøgehatte, kantarel sauce og urter.
    Dessert: ”Karamel æbletærte au Louise” Baileys iscreme og æblechips
    * 14/3 serveres kun vores specielle B&B menu samt a la carte, se mere under arrangementer på vores hjemmeside.
  • Smag en af vores velsmagende menuer

    2 retters menu
    225 DKK
    3 retters menu
    275 DKK
    Børn under 12 år halv pris
    Forret, hovedret eller dessert kan udskiftes med ret fra a la carte kortet mod tillæg
    vinmenu til 3 retter pr. person
    fra 145 DKK
    vinmenu til 2 retter pr. person
    fra 125 DKK

    Serveres d. 1/4, 5/4, 10/4, 15/4, 19/4, 24/4, 29/4

    Forret: Hvidvinsdampet issing, med kørvel emulsion, syltede rødløg, friteret kapers og gulerodsbånd, pyntet med kørvel.
    Hovedret: Salviestegt perlehøne, med pommes duchess, lynstegt babyspinat, syltede svampe, gulerodspuré, frisk æble, bagt gulerod og skysauce.
    Dessert: Mocca iscreme, med hvid- og orange chokoladecreme, sprøde nødder og havtorn.

    Serveres d. 2/4, 6/4, 11/4, 16/4, 20/4, 25/4, 30/4

    Forret: Rimmet ørred, med dild emulsion, radise crudité, råsyltet rosenkål og rødbede, pyntet med citronmelisse.
    Hovedret: Stegt lammecuvette, med grov kartoffelpuré m. urter, glaseret skalotteløg, syltet rabarber, blancheret pastinak, brændt løg og calvadossauce.
    Dessert: Gulerods sorbet, med mazarinmuld, orange chokoladecreme, tørret gulerod og mørk chokolade.

    Serveres d. 3/4, 8/4, 12/4, 17/4, 22/4, 26/4

    Forret: Røget hornfisk, med rygeostcreme, frisee salat, syltet enoki, rødbede og purløg.
    Hovedret: Helstegt svinefilet, med timianstegte kartofler, svampepuré, syltet radise, bagt æble og rødbede, glaseret gulerod og whiskeysauce.
    Dessert: Variation af æble; Mazarin, med æblesorbet, æblepuré, æblechips og browniemuld.

    Serveres d. 4/4, 9/4, 13/4, 18/4, 23/4, 27/4

    Forret: Rimmet torsk, med estragon emulsion, syltede grønne asparges, bolchebeder og chips, pyntet med dild.
    Hovedret: Braiseret oksebryst, med bagte tomater og rodfrugter, syltet grønkål, braiseret porre, glaseret rødløg, jordskokke puré og sauce på braiserelagen
    Dessert: Mynte iscreme med karamelstykker, chokolade ganache og sprøde nødder, pyntet med mynte.
  • Frokostmenu

    Frokostbøf af Ribeye (150 g) med bløde løg, stegte kartofler og hjemmelavet sylt
    189,00 DKK
    Club sandwich
    115,00 DKK
    Husets burger med ost, bacon og fritter
    145,00 DKK
    Stjerneskud
    125,00 DKK
    Ceasar salat
    115,00 DKK
    Dagens frokostret
    95,00 DKK
    Frokostmenuerne serveres mellem kl. 12-15
  • Forretter

    Koldrøget laks
    Tillæg ved udskift af dagens forret: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Seranoskinke
    Tillæg ved udskift af dagens forret: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.

    Hovedretter

    250 gr. Ribeye steak m/ håndskårne pommes frites og ægte hjemmelavet bearnaisesauce
    Tillæg ved udskift af dagens hovedret: + kr. 150,-
    299,00 DKK
    Ovnbagt laks
    Tillæg ved udskift af dagens hovedret: + kr. 125,-
    229,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.

    Desserter

    Gateau Marcel m/ vanilje parfait
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Variation af Vinhusets hjemmelavede sorbet
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 75,-
    125,00 DKK
    Kage tallerken med diverse kager
    Tillæg ved udskift af dagens dessert: + kr. 115,-
    165,00 DKK
    Alle tillæg serveres med dagens garniture. Både forret, hovedret og dessert.
  • Byg selv burger med fritter (bolle, bøf, agurk, tomat, ketchup)
    85,00 DKK
    3 stk. frikadelle med kartofler, syltet agurk og grønt
    85,00 DKK
    Lasagne med grønt
    85,00 DKK
    Børnedessert valgfri fra a la carte kort
    ½ pris DKK
    Gælder børn under 12 år
  • Hvidvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    La Cour des Dames, Blanc Badet Clement, Vin de France
    70,00 DKK 275,00 DKK
    Nespolino Trebbiano/Chardonnay Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna
    78,00 DKK 318,00 DKK
    Riesling Domaine Paul Blanck, Alsace
    37,5 cl fl.
    188,00 DKK
    Sauvignon Blanc Albamar William Cole, Casablanca Valley
    308,00 DKK
    Coreto Branco Medium Sweet DFJ Vinhos
    298,00 DKK
    Chardonnay, La Cour des Dames Badet Clément, Vin de Pays d´Oc
    328,00 DKK
    Chablis Domaine Chanson
    428,00 DKK

    Rosévin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Coreto Rosato, Lisboa DFJ Vinhos
    75,00 DKK 298,00 DKK

    Rødvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    La Cour des Dames, Rouge Badet Clement, Vin de France
    70,00 DKK 275,00 DKK
    Nespolino Sangoivese/Merlot Poderi dal Despoli, Emilia-Romagna
    78,00 DKK 318,00 DKK
    Le Bourgogne Rouge Domaine Chanson
    37,5 cl. fl.
    188,00 DKK
    Pinot Noir, La Cour des Dames Badet Clément, Vin de France
    328,00 DKK
    Mandorla IGT Puglia Mondo del Vino, Puglia
    328,00 DKK
    Petit Rozier, Shiraz/Cabernet Sauvignon Western Cape, Sydafrika
    318,00 DKK
    Valpolicella "Ma Roat" Ripasso Tezza, Veneto
    388,00 DKK
    UMA Malbec, Finca Agostino, Mendoza
    328,00 DKK
    Amarone della Valpolicella Corte Majoli, Veneto
    438,00 DKK

    Dessertvin

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Moscato dÁsti Cá ed Balos, Piemonte
    65,00 DKK 325,00 DKK
    Ruby Reserve Port - Lot 601 Quinta de la Rosa, Douro
    50,00 DKK 355,00 DKK

    Velkomst/Champagne/Mousserende

    Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
    Sovrano Brut Cantina Montelliana
    50,00 DKK 295,00 DKK
    Cava Dibon Demi-Sec Bodegas Pinord, Penedés
    318,00 DKK
    Brut Majeur Champagne Ayala
    249,00 DKK 478,00 DKK
  • Royal flaskeøl, Pilsner og Classic, 33 cl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 30 cl fadøl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 50 cl fadøl
    60,00 DKK
    Specialøl
    75,00 DKK
    Diverse vand, flaske 25 cl
    30,00 DKK
    Økosaft, Cocio, flaske 25 cl
    35,00 DKK
    Juice
    35,00 DKK
    Irish Coffee
    65,00 DKK
    Drinks
    60,00 DKK

Åbningstider køkken

Restaurant Bytinget

Åben for frokost

Mandag-lørdag kl. 12.00-15.00

 Restaurant Vinhuskælderen

  Åben for a la carte og 3 retters ugemenu

Mandag-Torsdag kl. 18.00-22.00
Fredag og Lørdag fra kl. 18.00-23.00

 Køkkenet har åbent:

Mandag -torsdag kl. 18.00 - 20:30
Fredag og Lørdag kl. 18.00 - 21.00

 

Morgenbuffet

Morgenbuffeten serveres på følgende tidspunkter:

Mandag-fredag kl. 6.30 til 9.30

Weekend, ferie og helligdage kl. 8.00-10.30

Månedens menuer

3 retters menu kr. 275,- pr. person

2 retters menu kr. 225,- pr. person

Tilpasset vinmenu kr. 145,- / 125,- pr. person

Børn under 12 år halv pris

Ovennævnte gælder ikke for retterne på a la carte menukortet (aftenmenu)