Næstved har meget at byde på...

Kombiner jeres tur til Sydsjælland med et af vores mange ophold som blandt andet weekendophold, miniferie eller golfferie. 

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ved ankomst efter kl. 21:00 mandag-lørdag og søndag efter kl. 14:00 skal der bruges en dørkode for at komme ind på hotellet. Kontakt receptionen et par dage før ankomst for at få den oplyst.

Tilbring et par dage i skønne omgivelser på Hotel Vinhuset i Næstved.

Læs mere

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Brug for et afbræk fra en travl hverdag? Tag på et historisk luksusophold på Hotel Vinhuset med lækker mad og god service.

Læs mere

Vi har skabt et unikt golfkoncept. Med Danske Hotellers 21 hoteller og samarbejdende golfbaner i Danmark tilbyder vi "Golf for Alle".

Læs mere

På Hotel Vinhuset kan du få håndværkertilbud og firmaaftaler til fordelagtige priser. 

Læs mere

Er I en større gruppe, kan I med fordel drage nytte af vores gruppepriser.

Læs mere

Opholdstyper

Ophold til enhver smag og lejlighed


Siden blev udskrevet fra: https://www.hotelvinhuset.dk/overnatning/overnatning/ Udskrevet kl. 04:59 - mandag d. 11. november 2019