Miniferie Næstved

En miniferie med udgangspunkt i Hotel Vinhuset i Næstved er et sikkert valg, hvad enten der står shopping, oplevelser for hele familien eller romantik for to på "menukortet".

Historiske vingesus
Hotellet, hvis historie kan føres helt tilbage til 1778, er meget charmerende indrettet med individuelle værelser, heraf flere med himmelseng. Hotellets a la carte restaurant er smukt indrettet i kælderen, hvor et væld af levende lys indbyder til kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige.

Et væld af muligheder og oplevelser
Beliggende direkte til byens torv og gågader med attraktive specialforretninger og kun 4,5 km fra Næstved Storcenter er der et væld af shoppingmuligheder, ligesom en kort tur til det idylliske fiskerleje i Karrebæksminde, en tur til Næstved Zoo, BonBon-Land eller et besøg på fantastiske Gavnø Slot med den berømte blomsterpark og malerisamling er nogle af de mange oplevelsesmuligheder i kort afstand fra Hotel Vinhuset.

Miniferie for 2 personer (min. 2 overnatninger):

  • 2 x 2 retters aftenmenu eller buffet efter kokkens valg
  • 2 x Overnatning i delt dobbeltværelse
  • 2 x Stor morgenbuffet

Pris fra kun kr. 990,- pr. person

Børn under 12 år halv pris og børn under 4 år i forældrenes seng er gratis
Tillæg ved ophold fredag og lørdag kr. 100,- pr. person pr. dag
Enkeltværelsestillæg kr. 250,- pr. dag

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Få inspiration til lokale attraktioner

Miniferie

på Hotel Vinhuset i Næstved


This page can found at: https://www.hotelvinhuset.dk/overnatning/opholdstyper/miniferie/ Udskrevet kl. 04:06 - tirsdag d. 25. juni 2019