Gerlev Legepark

Afstand: 30.26 Km

Gerlev Legepark – kæmpe legeplads for hele familien

Gerlev Legepark er kort sagt en kæmpe legeplads, hvor hele familien kan lege sammen. Her kan I komme væk fra computerspil og i stedet lege, som man gjorde det i gamle dage, og alle generationer kan være med til at slå sig løs i de mere end 130 historiske spil. Der er forsket i gamle historiske lege, og professionelle instruktører guider til, hvordan I kommer i gang og får det bedste ud af en dag i Gerlev Legepark.
Gerlev Legepark blev i 2014 udnævnt til et europæisk centrum for leg af UNESCO og 130 øvrige lande i kampen mod den internationale fedmeepidemi og manglende fysisk aktivitet. Målet er at gøre hele verden mere aktiv, og det er netop Gerlev Legeparks fokus – at komme ud at røre sig på en sjov måde og være sammen med hinanden.

Kom forbi, hvad enten I er en stor eller lille familie, og få et skræddersyet program, så de passer præcis til jeres gruppe. Du kan få tilpasset et særskilt legeprogram fra 1-6 timer - pris fra kr. 1.500, og det handler ikke nødvendigvis om, hvor dygtig eller hurtig du er, men om at opdage de muligheder, der er for, at familien kan lave fysisk aktivitet sammen på en sjov og udfordrende måde.

Gerlev Legepark drives af Gerlev Center for Leg og Bevægelskultur, der har forsket i gamle lege siden 1993

Opdateret af: Destination Sjælland  | info@desj.dk