Møder

Møde- og kursuslokaler på Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset oser af atmosfære i sine historiske rammer og har været byens hotel siden 1778. Vi tilbyder central beliggenhed midt i centrum af Næstved med 5 minutters gåafstand til Næstved station.

Kursusfaciliteter
Hotellet har kursusfaciliteter på op til 140 deltagere fordelt på 6 plenumlokaler og 4 grupperum. Det er lyse og nostalgiske mødelokaler, hvor et har egen udgang til vores dejlige gårdhave, som er en rar afveksling til de små pauser. Der er desuden god mulighed for gruppearbejde i "Tapasbaren".

Værelser
Hotel Vinhuset har 56 meget individuelt indrettede værelser. Alle værelser har eget bad/toilet og TV. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Restaurant
Hotellet har 2 restauranter. Restaurant Bytinget ligger på Stueplan med udsigt ud til Vinhusgade og Sct Peders Kirkeplads. I restaurant Bytinget serveres der morgenbuffet, frokost samt a la carte på forespørgsel. Restaurant Vinhuskælderen med de smukke hvælvinge der daterer sig tilbage til 1400 tallet, ligger i kælderen under hotellet. I Restaurant Vinhuskælderen serveres der dagens ret og lækre retter fra a la carte kortet der udskiftes flere gange om året.

Øvrige faciliteter
Fra hotellet er der 5 minutters gåafstand til store grønne områder i Rådmandshaven og 5 minutters gåafstand til Susåen. Der er selvfølgelig også gratis parkering for vores gæster.

Der forefindes som standard i lokalet: Kuglepenne og blokke, lærred, flipover, whiteboard, projektor og trådløs 100 Mbit fiberinternet.

Pris pr. person kr. 425,00

Læs mere

Pris pr. person kr. 1.095,00

Læs mere

Pris pr. person kr. 1.410,00 

Læs mere

  • morgen eller eftermiddagsmøde pr. person fra kr. 145,-
  • Mødepakke inklusiv 1 hovedmåltid pr. person fra kr. 315,-

Læs mere

Kombinér jeres dagsmøde eller konference med fælles transport fra arbejdspladsen.

Læs mere

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)

Grøn Konference