Arrangementer

På Hotel Vinhuset i Næstved

Fiske- og skaldyrsaften på Hotel Vinhuset

30.mar2019
Tidspunkt: 18:00

Gourmet fisk- og skaldyrsaften i Restaurant Vinhuskælderen kl. 18.00

Vi serverer 5 retter inkl. afbalanceret drikkevarer kr. 795,-

Menu:

  • Appetiser: østers med marinerede rødløg og chips a parte
  • Forret: kammuslinger på 3 måder, fennikel crudité, fennikel emulsion, syltet rød løg, sprøde kapers og syre
  • Mellemret: Hummerbisque med stegt hummerhale, dildolie, sprødt brød og dild
  • Hovedret: Stegt pighvar med hvidvinsdampede blåmuslinger, sauce på damplagen, grillet skalotteløg, syltede enoki svampe og bøgehatte, variation af gulerod, radise crudité og brøndkarse
  • Dessert: Æblemazarinkage med orange chokoladecreme, syltede havtorn, sukkertang, æblechips og macarpone sorbet.

Overnatning tilbydes til fest pris i forbindelse med ovenstående special arrangementer

Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 600,- for 2 personer. Enkeltværelse inkl. morgenbuffet

Kr. 500,- for 1 person