• Frokostmenu

    Marineret sild
    med løg og kapers
    65,00 DKK
    Lykkebergs Christiansø-sild
    med løg, kapers og kogt æg
    65,00 DKK
    Fiskefilet
    med remoulade og citron
    78,00 DKK
    Fiskefilet med rejer
    med rejer, remoulade og citron
    88,00 DKK
    Stjerneskud
    med dampet og stegt fisk
    125,00 DKK
    Hjemmelavet hønsesalat
    med bacon
    75,00 DKK
    Lun leverpostej
    med bacon og champignons
    65,00 DKK
    Pariserbøf
    med tilbehør
    105,00 DKK
    Clubsandwich
    med kylling, bacon og karrydressing
    95,00 DKK
    Vinhusplatte
    med sild, æg, fiskefilet, bøf samt brie
    168,00 DKK
    Frokostmenuerne serveres mellem kl. 12-15
  • Forretter

    Dagens forret
    50,00 DKK

    Hovedretter

    Wienerschnitzel
    med pommes sauté, ærter og skysauce
    215,00 DKK
    Ovnbagt laks
    med spinatfløde og hvide kartofler
    225,00 DKK
    Peberbøf med pebersauce
    serveret med bagt kartoffel samt årstidens garniture
    235,00 DKK
    Alle hovedretter serveres med dagens
    garniture

    Desserter

    Ostetallerken
    115,00 DKK
    Islagkage
    med coulis og frugt
    78,00 DKK
    Dagens dessert
    50,00 DKK
  • Fiskefilet
    med remoulade og pommes frites
    75,00 DKK
    Kyllingenuggets
    med ketchup og pommes frites
    75,00 DKK
    Lasagne
    75,00 DKK
    Røde pølser
    med pommes frites og ketchup
    75,00 DKK
    Børne-is
    55,00 DKK
    Gælder børn under 12 år
  • Uge 3

    Lakserilette
    på bund af salat og citron mayo samt krydderurter
    Helstegt oksebov med gulerodspuré, bagte grønsager med honning
    dertil gratineret kartoffel samt rødvinssauce
    Islagkage
    med hindbær coulis

    Uge 4

    Rejecocktail
    med salat og dressing
    Skinkeschnitzel med sauteret kartofler
    kogte ærter, dreng samt skysauce
    Æbletrifli
    med flødeskum

    Uge 5

    Hønsesalat
    på bund af salat og sprød bacon
    Benløse fugle af okseklump med bacon og gulerødder
    samt saltbagt selleri samt kartoffelmos og skysauce
    Pære Belle Helene
    med vaniljeis og ristede mandler samt pistacie

    Uge 6

    Fransk løgsuppe
    med gratineret ostebrød
    Stegt svinemørbrad svøbt i parmaskinke
    med stegte rosenkål samt stegte kartofler og whiskey sauce
    Hotel Vinhusets desserttallerken
    med kage, is og frugt

    Uge 7

    Røget rejer
    m/ syrlig urtemayo samt agurk
    Stegt andebryst
    m/ selleripuré, syltede rødbede, andeglace, bagt rødbede og smørstegte kartofler
    Blommetrifli
    m/ flødeskum
    Onsdag d. 14. februar serveres udelukkende Valentinsmenu samt hovedretter fra ala carte kortet. 

    Uge 8

    Kartoffelsuppe
    m/ dampet torsk, purløg og bacon
    Stegt kalvecouvette
    m/ pommes Anna, urtesalat, rødvinssauce og dampede karotter
    Chokoladekage
    m/ limecreme samt chokoladenet
    Pris pr. person KUN kr. 189,-
  • Forret

    Grillet kammuslinger på bund af hummerbisque
    med grillede asparges samt hjerte-rugbrødschips

    Hovedret

    Helstegt kalvemørbrad med bagte balsamico løg og hvidløg
    samt grillede springløg, gulerodchips, kantarel glace og smørstegte kartofler

    Dessert

    Gateau Marcel
    med hindbærcoulis, bær og is

    Serveres kun onsdag d. 14. februar
    Pris pr. person KUN kr. 325,-
    Vinmenu inkl. 1 glas bobler til velkomst: kr. 275,-

  • Hvidvin

    Bouchard Aîné
    275,00 DKK
    Carta Vieja Chardonnay
    328,00 DKK
    Boschendal Pavillion, Chenin Blanc /Viognier
    278,00 DKK
    Riesling Blau Johan Klauss
    298,00 DKK
    Laroche Chablis
    425,00 DKK
    Dopff au Moulin Riesling
    298,00 DKK
    Dopff au Moulin Gewurtztraminer Traditionelle
    378,00 DKK

    Rosévin

    Boschendal Pavillion Shiraz Rosé
    278,00 DKK

    Rødvin

    Bouchard Aîné, Rouge de France
    275,00 DKK
    Carta Vieja Merlot
    328,00 DKK
    Boschendal Pavillion Shiraz / Cabernet Sauvignon
    288,00 DKK
    Tenuta Curezza, Nerosso - Saleto
    298,00 DKK
    Whinfield Estate, Zinfandel
    298,00 DKK
    Bouchard Aîné, Beaujolais-Villages La Vigneronne
    298,00 DKK
    Bouchard Aîné, Bourgogne pinot Noir "Les Vendangeurs"
    398,00 DKK
    Nocedal N3b Crianza
    318,00 DKK
    Ripasso Valpolicella Superiore
    398,00 DKK

    Dessertvin

    Uvello Dolce Moscato
    295,00 DKK
    Late Harvest Carta Vieja, 50 cl
    325,00 DKK
    Smith Woodhouse Fine Ruby Port
    345,00 DKK

    Velkomst/Champagne/Mousserende

    Shine Hugo
    268,00 DKK
    Louis Perdrier Brut, Patriarche
    288,00 DKK
    Lanson Black Label Brut
    598,00 DKK
  • Royal flaskeøl, Pilsner og Classic, 33 cl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 30 cl fadøl
    40,00 DKK
    Royal Pilsner/Classic 50 cl fadøl
    60,00 DKK
    Specialøl
    75,00 DKK
    Diverse vand, flaske 25 cl
    30,00 DKK
    Økosaft, Cocio, flaske 25 cl
    35,00 DKK
    Juice
    35,00 DKK
    Irish Coffee
    65,00 DKK
    Drinks
    60,00 DKK

Åbningstider køkken

Restaurant Bytinget

Åben for frokost

Mandag-lørdag kl. 12.00-15.00

 Restaurant Vinhuskælderen

  Åben for a la carte og dagens ret

Mandag-Torsdag kl. 18.00-22.00
Fredag og Lørdag fra kl. 18.00-23.00

 Køkkenet har åbent:

Mandag -torsdag kl. 18.00 - 20:30
Fredag og Lørdag kl. 18.00 - 21.00

OBS: Ønskes dagens ret tilbydes det fra mandag til torsdag, spørg tjeneren.

Morgenbuffet

Morgenbuffeten serveres på følgende tidspunkter:

Mandag-fredag kl. 6.30 til 9.30

Weekend, ferie og helligdage kl. 8.00-10.30

Ugemenu

Nyd 3 gode retter

Kun kr. 189,-