Vin & Menukort

Se hvad Vinhuset byder på

A la carte mandag til onsdag serveres i Bytinget

A la carte kort 
Fredag serveres separat menu 

 

Forretter 

Tomatsuppe med basilikumolie og rugbrødscroutons
Kr. 72,00

Røget laks med rodfrugtsalat og citron
Kr. 88,00

Unghaneroulade med spinat, syltede tomater og bagte rødløg
Kr. 82,00

Hovedretter

Vinhusets gryde med ris med kød, champignon, perleløg, cocktailpølser og sauce
Kr. 158,00

Dampet hellefisk med ris, bagte rodfrugter og hvidvinssky
Kr. 180,00

Wienerschnitzel med det hele
Kr. 165,00

Tournedos med pebersauce, hertil  dagens kartoffel  og garniture
Kr. 218,00 

Desserter

Brownie med nødder og orange glace
Kr. 65,00

Is med coulis og friske bær
Kr. 55,00

Åbningstider køkken

Vinhuskælderen har åbent torsdag-lørdag
fra kl. 18.00 – 21.00

Mandag-onsdag
serveres à la carte / middage i Bytinget