Restaurant

Menukort

Menukort

Forretter

Puresuppe af selleri, røget hellefisk, friske æbler, persilleolie, stenbidderrogn og jordskokkechips

Kr. 75,00
**

Pancetta med syltede bøgehatte, frisse salat, sennepsmayo, æblepure, ristede hasselflager og rapsolie

Kr.  95,00
**

Rimmart torsk med rødbedesalat, stenbidderrogn, æbler og peberrod, rugbrød og bacon

Kr. 85,00

Hovedretter

Sprængt kalvebryst, maltjord, rødbeder, glaskål, peberrodssne og peberrodssauce

Kr. 175,00
**

Steak af oksefilet med syltede gulerødder, salat a part, fritter og bearnaisesauce

Kr. 215,00
**

Laks med frisk pasta, blomkålspure, dild og ramsløgs pesto og friske rejer

Kr. 195,00
**

Vinhuset´s Burger: Bøf, drue agurker, bagte tomater, sprød salat, kryddermayo og fritter

Kr. 130,00
Bacon kr. 5,00
Bacon og ost kr. 15,00

 

Desserter

Syltede blommer, hvid chokolade creme/mousse, is, sprøde nudler og hvid chokolade jord

Kr. 75,00
**

3 slags oste med hjemmelavet garniture

Kr. 85,00
**

”Æblekage” Æblepure, havregrynscrympels, æblesorbet, brokken gele af ribssaft.

Kr. 75,00

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.