Julefrokost

... på Hotel Vinhuset

Julefrokost

Hotel Vinhuset byder igen i år velkommen til hyggelige julefrokostarrangementer med traditionel julebuffet, musik og dans.

Datoer:

Fredag d. 24. november kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 25. november kl. 18.30-01.00
Fredag d. 1. december kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 2. december kl. 18.30-01.00
Fredag d. 8. december kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 9. december kl. 18.30-01.00

Kom i rigtig julehumør med en god, traditionel og hyggelig julefrokost på hotellet, hvor Feat Back leverer musikken til festen. 

Feat Back spiller dansevenlig rock af kunstnere som John Hiatt, The Eagles, Van Morrison, John Fogerty, Eric Clapton, Delbert McClinton og mange, mange flere. Repertoiret indeholder også et bredt udsnit af de gode rocksange fra 60'erne og 70'erne samt fra 80'ernes danskrock. 

Traditionel julebuffet inkl. 1 juleøl samt musik og dans:

Pris per. person kr. 375,-

Overnatning inkl. morgenmad:

Dobbeltværelse: kr. 600,-

Enkeltværelse: kr. 500,-

Lyst til at julehygge lidt inden frokosten?

Julehygge med gløgg og æbleskiver fra kl.15-17:

Pris pr. person: kr. 75,-

Vi glæder os til at se jer til julehygge på Hotel Vinhuset

Ring og bestil på tlf. 55 72 08 07 eller på mail: vinhuset@danske-hoteller.dk

Privat Julefrokost i huset

Hotel Vinhuset byder igen i år velkommen til hyggelige julefrokostarrangementer med traditionel julebuffet, musik og dans. Så frem man ønsker at holde det privat, tilbyder vi i år en løsning hvor julefrokosten afholdes i eget privat selvskabslokale, her på hotellet.
Minimum 20 kuverter af kr. 250,- pr. person.

Datoer:

Fredag d. 24. november kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 25. november kl. 18.30-01.00
Fredag d. 1. december kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 2. december kl. 18.30-01.00
Fredag d. 8. december kl. 18.30-01.00
Lørdag d. 9. december kl. 18.30-01.00

Pris for julefrokost, i privat lokale kr. 250 pr. person (Minimum 20 kuverter)

Vi glæder os til at se jer til julehygge på Hotel Vinhuset

Ring og bestil på tlf. 55 72 08 07 eller på mail: vinhuset@danske-hoteller.dk

Julefrokost menuen:

Kolde retter:

Marineret sold med karrysalat
Kryddersild, capers og rødløg
Æg og rejer med mayonnaise
Gravad laks med rævesauce
Skaldyrssalat

Varme retter:

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Glaseret skinke
Stegt svinekam med rødkål
Helstegt and med rødkålssalat
Mørbradbøf med champignon a la creme og surt
Grønlangkål og brune kartofler

Dessert:

Oste bræt med danske og udenlandske oste, med druer og kiks
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Hjemmelavet rugbrød og lyst brød samt smør